vineri, 15 ianuarie 2010

Tanguire de mior


Bai voi v ati dat seama de cat de genial este acest Nedelciu? nu. Sunt convinsa de astaa:))..Recomandam "Targuire de mior", parodie dupa Miorita :))))....

"D apai, fratii mei, gingasi ciobanei, grasi si aratosi si la punga grosi, voi cand ati semnat si v ati angajat prin tainic contract sa ne pastoriti si sa ne iubiti, sa ne ingrijiti si sa ne feriti de promejdii rele si alte belele, bani din gros ati luat si nu v a pasat, bani multi ati baut , in cur v a durut!Acu de ce voi, fratii amandoi, vreti sa ne beliti, sa ne urgisiti, mieii sa ni i stiti si sa i mancati fripti?"

"Pe usa intrata , deselata toata, iata, vine agale, muncita de cale, o neagra mioara, slaba ,sprinteioara, plina de ciulini , hranita cu spini, plina de galbeaza, hranita cu pleava, mancata de raie si grasa momaie.Ea vine spre ei, cei trei ciobanei cu gandul la miei, ea vine agale, muncita de cale, spre masa se ndreapta, spinarea-i e dreapta.Lanisoara ei, spinei si ciulinei, ugerasul ei, nici cat un ardei, gatusorul ei, parca-i retevei, iar glasciorul ei spune catre ei :
Punct


[punct:))]


si acum uitati va la ceva tot atat de bun:d [ click]


Multumesc!


[punct=))]












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu