vineri, 4 iunie 2010

vineri 4 iunie

Se pare ca profesorii s.au mai linistit si orele se reiau normal de saptamana viitoare. Este ultima saptamana asa ca nu.mi fac griji.
Astazi am fost degeaba la scoala. Vreau sa va zic ca toata ziua am cantat si am dansat pe melodia "baby" a lui Justin Bieber:|..Nu mi place acest tip Bieber [fanilor nu mi,o luati in nume de rau] . Pur si simplu e un ţânc care canta:| - parerea mea. Dar nu.mi explic cum am putut canta incontinuu cu Sabinele timp de cateva ore bune:|..si inca o ascult...Concluzia: se intampla ceva cu mine:|
....
Sunt cu Hena in cap:d
....
Astazi a plecat Peter:(. S.a facut bine, asa ca l.am eliberat. I.am promis de cand l.am adus ca o sa.l ajut sa.si revina si da..i.am promis ca nu o sa.l tin cu forta, inchis, langa mine, pentru ca este un chin pentru el, iar eu ii vreau binele.
Parca ii simt lipsa si imi vine sa plang cand ma gandesc la el. Poate o sa mai vina in vizita, asta daca nu si.a gasit deja o familie.
O sa.mi lipsesti! O sa.mi lipseasca momentele in care te zbateai cand ma vedeai si nu vroiai sa ma aproprii de tine. Te infuriai imediat. Dar iti trecea repede.
Am inceput sa plang. Bunica imi spune: "EH! Lasa.l sa,si traiasca viata. Ia sa vezi ca maine vine inapoi." Trebuia sa ii fi pus o fundita rosie la picior..asa stiam care esti Peter. Acum daca o sa te zaresc fara sa stiu, nu imi voi putea da seama niciodata ca esti tu.
Mi.e dor de tine Peter. Imi pare ca nu te.am prins in nicio poza zburand. "Primul" tau zbor. Goodbye![el este Peter]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu