sâmbătă, 19 martie 2011

hai sa spunem lucrurilor pe nume !

Te trezesti dimineata si primul lucru pe care il faci este acela de a te gandi cum va decurge ziua respectiva. Si te inrebi : "cum ar fi sa..?", "ce ar fi daca..", "oare?"," dar a zis ca..", "ce ma intereseaza pe mine? ", "mi ar placea sa..." si lista poate continua.
Esti oarecum cu capul in nori, te comporti ciudat, chiar daca nu accepti asta. Nu se intampla des, dar sunt cateva momente cand ti se intampla...si atunci tremuri, tremuri si te infiori, dar totusi senzatia este una placuta si nu ai cum sa negi asta !
Iti continui ziua linistit/a , pana cand ii rostesti numele. Mai intai o faci in gand si dupa incerci cu voce tare. Este de necontrolat...20 de ochi te urmaresc cu atentie, dar tu, tu te opresti si nu mai zici nimic...pentru ca probabil nu mai ai ce..si acum se formeaza un gol in stomac.
...
Ajungi acasa, te descalti si mergi rapid spre laptop/pc, il pornesti si imediat te conectezi la internet: sign in on Yahoo Messenger ..si astepti..
Da! este aici!...si de la o conversatie care incepe cu "ce faci?" se ajunge la o inlatuire de replici banale, fara niciun sens si fara nicio importanta, iar timpul trece nepasator pe langa tine . Uneori se face tarziu si ai vrea sa patrunzi in lumea viselor, dar ea/el e inca acolo si te mai chinui un pic. In the end, te hotarasti sa pui capat discutiei si sa dai click pe sign out...dar te opresti un pic si ii scri " noapte buna"....si astepti sa ti se raspunda si tie cu aceiasi moneda...si se pare ca primesti moneda potrivita, ceea ce te linisteste putin.
...
Va intalniti si va zambiti ! E ceva firesc ! Va plimbati sau iesiti pe undeva sau pur si simplu este o intalnire din pura coincidenta si la un moment dat se intampla ceva: o atingere subtila, o privire fixa, o soapta , o imbratisare inocenta.
Golul din stomac se umple cu zeci de mii de fluturi colorati si simti ca plutesti.
...
Si simti nevoia sa ii vorbesti zilnic, si atunci cand te va intreba ceva vei face tot posibilul sa oferi un raspuns pozitiv....si ..si acum spune mi ca nu ti place de ea/el....
Nu cred !



Un comentariu: